V autolakovni vypukol požiar, zasahujú tri hasičské cisterny

23.01.2008 Poprad

Veľký Slavkov/Poprad 23. januára (TASR) - V autolakovni vo Veľkom Slavkove v okrese Poprad vypukol dnes neskoro večer požiar.
\"Na mieste zasahujú dve cisternové vozidlá z Popradu a jedno zo Svitu, \" informoval TASR operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Poprade Jozef Michlík. Dodal, že informáciu o požiari dostalo operačné stredisko o 21.25 hod.

Doplnené:

Veľký Slavkov/Poprad 23. januára (TASR) - Škodu za približne 15 miliónov korún spôsobil požiar autodielne vo Veľkom Slavkove v okrese Poprad, s ktorým bojovali hasiči z Popradu a Svitu počas dnešnej noci.
Pod výšku škody sa podpísali najmä vozidlá, ktoré boli zaparkované v autodielni. Na mieste zasahovalo 12 hasičov s troma cisternami.
\"Požiar sa podarilo lokalizovať o 22.30 hodine a zlikvidovať necelú polhodinu po polnoci. Majiteľovi vznikla celková škoda asi 15 mil. Sk, z toho 10 mil. Sk na zničených a poškodených vozidlách a 5 mil. Sk na objekte autodielne, \" informoval TASR operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Poprade Jozef Michlík. Nevylúčil, že požiar bol pravdepodobne založený úmyselne. Vyšetrovanie príčin pokračuje.
Hasičom sa podarilo uchrániť pred živlom hodnoty najmenej za 10 mil. Sk, čo je podľa odhadu hodnota zachráneného stavebne napojeného objektu a tiež osobných motorových vozidiel.
 

Vyberte región

mark